X 
Coronavirus stiri: 8124
Obiectiv european stiri: 322
Criza energetică stiri: 899

Top 5 lucruri care te vor ajuta să te bucuri de vacanță în Moldova!

4 iul. 23:00   Societate
3480

Nu există persoane care să nu iubească vara, este anotimpul îndrăgit nu doar de copii, dar și de cei maturi. De aceea, echipa ea.md a pregătit cîteva lucruri care neapărat trebuie să le trăiești împreună cu familia și prietenii vara aceasta.

1. Poți să te răcorești în unul din bazinele din țară.

La doar cîțiva km de oraș, sau chiar în Chișinău găsești nenumărate piscine care te vor ajuta să uiți de dorul mării. Poți profita de liniște unde poți inchiria piscina proprie, sau să mergi la una publică, unde cu siguranță te vei distra, unde mai pui că organizează și petreceri.

O listă a bazinelor din Chișinău dar și din apropierea capitalei a fost creată anterior într-un articol Noi.md.

2. Explorează Moldova, vizitează locuri turistice.


Moldova este bogată în priveliști și locuri pitorești unde poți să te bucuri de natură. Orheiul Vechi, una din cele mai populare locații turistice, care nu are nevoie de multă descriere, priveliștile te cuceresc din prima și nu te saturi niciodată să revii la ele.

Foto: wikipedia.org

Cetatea Sorocii și Lumînarea recunoștinței, aceste 2 locații nu sînt unicile mîndrii din Soroca, o data ajungînd acolo nu vei ști ce însemană plictiseală, vei face o escapadă în istoria Republicii Moldova, dar vei gusta și din cultura romilor.

Foto: Paradis-tur

Foto: HiMoldova.md

,,Stîncile Feteștiului” sau ,, Mica Elveție acest loc te va duce cu gîndul că ai evadat din Moldova, te va uimi prin urcurșele și stîncele care îți vor da o stare de aventură.

Foto: Agora.md

Noi.md a creat topul celor mai frumoase și neobișnuite pensiuni turistice, topul tururilor vinicole ale Moldovei, topul celor mai frumoase mănăstiri din R. Moldova și topul celor mai neobișnuite destinații turistice din R. Moldova.

3. Mergi la sat.

Indiferent dacă ai crescut la țară sau oraș, nu are cum să nu te impresioneze vibul de acolo. Cu siguranță îți vei aminti de copilărie, și dacă ai noroc poate și o guști. Fructele din grădină sau niște ,, vărzare” cu vișină nepărat te va face să te simți mai melancoolic.

Noi.md a selectat 5 destinații turistice locale, deosebit de atrăgătoare care merită a fi vizitate.

4. Privește un film din mașină cu ecran mare.

Cu cîțiva ani în urmă doar in filmele americane vedem asta, dar din fericire deja putem nu doar să visăm acest lucru. Tot de ce ai nevoie este o mașină și o companie bună. Vei putea ronțăi niște floricele de porumb, și servi o băutură răcoritoare.

Foto: autocinema.md

5. Ieși la o terasă și savurează răcoarea Chișinăului de seara.

Dacă dai un tur în Chișinău, o să observi multe localuri cu terase în aer liber, un suc fresh pe un timp canicular te va răcori și neapărat o să îți ofere o stare de bine.

Foto: Pinterest.ru

Pe site moldovenii.md există o mulțime de informații utile care-i vor ajuta pe toți doritorii de a planifica și a petrece un weekend minunat în țara noastră. În special, aici sînt prezentate informații ample despre turismul în Moldova, sînt prezentate sfaturi pentru turiști, rute turistice, date despre perlele turistice și mănăstirile din Moldova. Pe portalul moldovenii.md puteți găsi informații detaliate despre diferite zone geografice ale Moldovei, rezervații naturale, resurse acvatice, lumea vegetală și animală, monumente ale naturii, orașele și satele din Moldova.

Rămîne doar ca fiecare doritor să aleagă cea mai bună opțiune de odihnă și călătorie și să redescopere îndrăgita Moldovă!

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

[No canvas support]
  • Votat 0
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав