X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Top 5 cele mai citite materiale din proiectul „Nicăieri nu-i ca acasă” din 2021

2 ian. 2022,, 11:15   Societate
3467 0

Pe parcursul anului 2021, jurnaliștii portalului de știri Noi.md v-au ținut la curent cu toate evenimentele ce au avut loc în țară, dar și în întreaga lume.

Totodată, prin intermediul proiectului „Nicăieri nu-i ca acasă” v-am făcut cunoștință cu moldoveni, care, în pofida greutăților, au ales să rămînă acasă, lîngă familie și prieteni, fiecare dintre ei reușind să pună cîte o piatră la temelia casei noastre mari - pe nume Republica Moldova.

Cea mai vizualizată poveste de viață a fost cea a bloggeriței Dianna Ivanov: Dianna Ivanov, despre maternitate, educație și viitorul copiilor ei .

Pe locul doi în acest top se clasează interviul cu Marina Cîrnaț, mamă a șapte copii care mărturisea că pentru ea R. Moldova este țara perfectă în care își poate crește copiii și să le ofere tot de ce au ei nevoie.

A treia poziție este ocupată de materialul care redă povestea de viață a Corinei Muntean, fondatoarea unei școli de engleză din capitală, care, în pofida faptului că viața a supus-o la mai multe provocări, a ieșit învingătoare.


Pe locul patru găsim mărturisile Olgăi Gutium, femeia care, de ani buni, ajută tinerele mame să depășească momentele grele și le face să-și amintească despre procesul de alăptare ca despre o frumoasă poveste, cu un final fericit.

Topul celor mai citite materiale din proiectul „Nicăieri nu-i ca acasă” îl încheie povestea lui ”Mihail Cernei, tînărul care a adus în țară investiții de 500 mii de euro”.

Și în 2022, echipa portalului de știri Noi.md va continua frumoasa tradiție de a vă face cunoștință în fiecare săptămînă cu oameni de valoare, moldoveni care merită să fie numiți adevărați patrioți.

Rămîneți cu ochii pe noi!

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?