COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 1 002 291   INFECTAȚI 396 768(+3255)   TRATAȚI 368 373     DECESE 10 470(+8)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7906
Criza energetică stiri: 517

Top 10 cele mai citite știri de pe Noi.md în anul 2019

27 dec. 2019,, 17:37   Societate
4772 0

Anul 2019 a fost un an productiv pentru Noi.md și la capitolul numărului de vizualizări.

Locul 10 în topul celor mai citite știre din acest an îl ocupă ceea ce a declarat Angela Gonța, după interviul lui Vlad Filat: Primeam cearșafuri pline de sînge (VIDEO). Declarațiile au fost făcute de către Angela Gonța, după 4 ani de tăcere.

Un subiect fierbinte a fost și Prima fotografie postată de Angela Gonţa cu Vlad Filat, după eliberarea acestuia care a apărut la începutul acestei luni. Această știre se situează cu ușurință pe locul 9 în acest top.

Arestări în Moldova! Cine urmează? (INFOGRAFICĂ) ocupă locul 8 din Top 10 cele mai citite știri de pe Noi.md în anul 2019.

Pasager neobișnuit în transportul public din Chișinău (FOTO)e știrea hazlie în care un cîine a devenit vedetă pe Internet. Aceasta ocupă locul 7.


La o mică distanță de precedenta se află și Polițist, filmat cum e dat afară pe fereastră din instituție. Explicația lui Pînzari (VIDEO)care ocupă locul 6.

Articolul Noi.md în care un expert explică Cine poate dizolva Curtea Constituțională?a reușit să se claseze pe locul 5.

Știrea în care Platon a numit cel mai mare secret al regimului lui Plahotniucare ocupă locul 4 în topul celor mai vizualizate știri ale anului 2019.

Alegerile care au avut loc la data de 24 februarie la fel a fost un subiect fierbinte și se poziționează pe locul 3, iar știrea cu Rezultatele pe circumscripția națională. Din cîte se observă, politica rămîne un domeniu de care se interesează cetățenii Moldovenii.

Presa rusă: Numele și rolul tinerei care apare lîngă Plahotniuc (FOTO)este știrea care s-a clasat pe locul 2, după numărul de vizualizări. Fotografia în care Plahotniuc apare lîngă o tînără, după cum se vede a stîrnit curiozitate și în rîndul moldovenilor, nu doar pentru presa rusă.

În topul celor mai vizualizate știri, primul loc în Top 10 cele mai citite știri de pe Noi.md în anul 2019 ocupă știrea „Judecătoria Chișinău motivează eliberarea lui Filat din închisoare înainte de termen”. În știre sînt enumerate motivele care sta la baza eliberării înainte de termen, dar și dificultățile cu care s-a confruntat fostul premier Vladimir Filat pe parcursul aflării timp de trei ani și nouă luni în Penitenciarul nr. 13 din Chișinău.

Menționăm că portalul de știri Noi.md are rubrica în care zilnic puteți vedea care sînt Cele mai citite știri, dar și care-s Cele mai comentate știri.

Mai mult, puteți vedea top-ul zilnic, lunar, precum și anual.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X