Criza energetică stiri: 1714
Cutremure stiri: 388
Eurovision stiri: 423

Toate manualele școlare, disponibile în format electronic

1 sep. 2022,, 13:50   Societate
3498 0

La început de an școlar, Centrul Tehnologii Informaționale și Comunicaționale în Educație (CTICE) pune la dispoziție în mod gratuit toate manualele școlare pentru clasele I-XII. Astfel, toate manualele școlare pot fi accesate în format electronic și descărcate.

„Vă îndemnăm să acordați tot suportul și respectul către autorii și editurile ce au pregătit aceste manuale. Subliniem că copierea sau plasarea manualelor pe alte site-uri reprezintă o acțiune ilegală, conform contractelor semnate în Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și editurile”, se menționează pe site-ul Centrului Tehnologii Informaționale și Comunicaționale în Educație.

Toate manualele sînt disponibile pe site-ul Centrului Tehnologii Informaționale și Comunicaționale în Educație, pe care o puteți accesa AICI!

Potrivit autorităților din educație, acest site reprezintă unica sursă legală, actuală și veridică a manualelor școlare folosite în Republica Moldova.

Manualele pot fi descărcate doar de pe teritoriul Republicii Moldova. Prin descărcarea manualelor, persoanele trebuie să-și asume răspunderea cu privire la respectarea drepturilor de autor și nu vor răspîndi manualele descărcate părților terțe, nici contra plată, nici gratuit. Acestea pot fi utilizate doar în scopuri educaționale.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?