COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 828 466  INFECTAȚI  316 529(+1115)   TRATAȚI 296 577     DECESE 7241 (+35)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2947
Puterea stiri: 6861

Ținute create de doi moldoveni au fost prezentate la New York Fashion Week

15 sep. 17:15   Societate
1457 0

Ținute cu ornamente inspirate din costumul popular au ajuns în această săptămînă pe podiumul de la New York Fashion Week, transmite Noi.md cu referire la agora.md.

Vestimentația este creată de doi moldoveni, mama și fiul, și este cunoscută sub brandul „FLORII”.

„FLORII a fost purtat de modele de top, am dat interviuri de presă, ne-am plimbat pe covorul roșu și ne-am întîlnirea cu alți designeri și oameni din culise. Am trăit și am participat la unul dintre cele mai bune prezentări de modă la nivel mondial. Inimile noastre sînt pline de inspirație, iar acest weekend nu-l vom uita niciodată”, scriu creatorii colecției despre impresiile trăite în New York.

Brandul este creat de moldoveanca Angela Guțu care, inspirată de portul popular, de-a lungul anilor a adunat idei, informații, semne și inspirație ca să-și creeze propria marcă de ținute de lux.

Moldoveanca este stabilită la Luxemburg și este ajutată în afacerea sa de fiul ei, Adrian. Ținutele create de cei doi moldoveni au devenit în scurt timp populare și îndrăgite de iubitorii de modă și tradiție.


0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽