X 
Puterea stiri: 7442
Criza energetică stiri: 1145

Tinerii sînt invitați să se înscrie la un program de formare în domeniul drepturilor omului

8 iun. 21:30   Societate
1612 0

Tinerii care au vîrsta cuprinsă între 14 și 35 de ani, și sînt din raioanele Florești, Șoldănești, Soroca, Rîșcani, pot beneficia de un program complex de activități în cadrul proiectului „Parteneriate comunitare durabile pentru protecția drepturilor tinerilor și incluziune socială”. Vor fi selectați 28 de tineri.

Vedeți mai jos activitățile de care vor benefica tinerii:
1. Curs de Formare de Formatori în domeniul Drepturilor Omului;
2. Organizarea și desfășurarea unui program de follow-up. Transpunerea drepturilor în practică;
3. Crearea coaliției regionale privind consolidarea protecției drepturilor și combaterea discriminării tinerilor din raioanele Florești, Soroca, Șoldănești și Rîșcani;
4. Forumul regional al tinerilor privind egalitatea de șanse și nediscriminare;
5. Vizite de studiu (Pe parcursul a două luni, beneficiarii din cadrul proiectului vor avea posibilitatea să facă cunoștință cu activitatea organizațiilor care lucrează în domeniul respectării și promovării drepturilor omului, inclusiv în prevenirea și eliminarea discriminării și asigurarea egalității. Astfel pe perioada de două luni vor fi realizate cinci vizite de studiu în cadrul Oficiul ONU pentru Drepturile Omului Moldova; Consiliul Pentru prevenirea și eliminarea discriminări; Oficiul avocatului Poporului, Centrul de Informare și Documentare privind Drepturile Copilului, Centru de Instruire Continuă în domeniul Electoral. În cadrul vizitei de studiu participanții vor face cunoștință cu activitatea instituțiilor menționate).

Vă puteți înregistra la program accesînd acest link.


AO „Centrul Regional pentru Inițiative Sociale și Dezvoltare Durabilă” implementează proiectul „Parteneriate comunitare durabile pentru protecția drepturilor tinerilor și incluziune socială”, finanțat de către Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova în cadrul Programului Național de Granturi destinat organizațiilor de tineret, 2022.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав