X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4054

Tehnică militară, pe drumurile naționale

18 dec. 2023,, 01:00   Societate
3475 1

Militarii din cadrul Batalionului 22 de Menținere a Păcii execută, în perioada 17 – 22 decembrie, antrenamente la Centrul de Instruire de la Bulboaca. Obiectivul militar de la Bulboaca este situată la 20 – 30 de kilometri de Zona de Securitate a conflictului transnistrean.

Potrivit unui comunicat emis de Ministerul Apărării, în contextul exercițiilor militare, în perioada vizată vor avea loc deplasări de tehnică militară pe drumurile din țară.

„Antrenamentele se vor desfășura în conformitate cu Planul de instruire al Armatei Naţionale pentru anul 2023”, se arată în comunicat.

Batalionul 22 de Menținere a Păcii face parte din Armata Națională a Republicii Moldova. Acesta participă la operațiuni de menținere a păcii și misiuni umanitare în afara țării. Soldații din cadrul batalionului au participat la exerciții internaționale în Albania, Armenia, Bulgaria, Germania, Macedonia, Macedonia, România, Suedia, Ucraina și Statele Unite. Batalionul a participat, de asemenea, la misiuni ONU în Liberia, Coasta de Fildeș, Sudan și Sudanul de Sud.

5
0
0
3
51

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?