COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Tehnică de calcul nouă pentru elevii și cadrele didactice din Ratuș

Tehnică de calcul nouă pentru elevii și cadrele didactice din Ratuș

151 de tablete și 16 laptopuri au fost donate cu titlul de asistență materială, de Guvernul Turciei, Gimnaziului din s. Ratuș, r-nul Criuleni.

Ministrul Igor Șarov a mulțumit Guvernului Turciei pentru lotul de tehnică de calcul menționînd că acest suport este unul substanțial pentru elevii și cadrele didactice din Gimnaziul din s. Ratuș și vine într-un moment cînd sistemul educațional din Republica Moldova are nevoie mai mult ca oricînd de tehnologii performante în educație.

La rîndul său, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Turcia în Republica Moldova a felicitat elevii și profesorii cu începutul noului an de studii, menționînd că elevii sînt garantul viitorului nostru, de aceea în condițiile pandemiei virusului COVID-19 este decisiv ca ei să aibă accesul la informații și echipamente digitale pentru a continua procesul educațional.


Menționăm că tabletele vor ajunge la cei 151 elevi ai Gimnaziului din s. Ratuș, iar laptopurile vor fi oferite cadrelor didactice din instituție.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load