Teatrele din Chișinău vor prezenta mai multe spectacole

2 feb. 2021,, 14:36   Societate
2475 0

Mai multe spectacole vor avea loc în perioada 3-5 februarie la teatrele din capitală.

Astfel, miercuri, 3 februarie, la ora 18.30, Teatrul Național ”Mihai Eminescu” va oferi publicului spectacolul ”Storcătorul de fructe” de Ilia Cilaki, în regia lui Vitalie Drucec. Potrivit organizatorilor, este un spectacol tragi-comic despre criza comunicării dintre oameni apropiați, care își vorbesc, dar nu se pot face auziți; o montare ce dorește a ne spune cît de simplu e, de fapt, secretul armoniei în familie – să iubești și să înțelegi!, informează moldpres.md.

Joi, 4 februarie, la ora 18.00, la aceeași instituție, publicul este așteptat la spectacolul „Cîntec de leagăn” de Dumitru Matcovschi, în regia lui Alexandru Cozub. Piesa prezintă o dramă a oamenilor de la sat, care își duc cu greu povara vieții. Spectacolul este condimentat cu efecte comice.

Vineri, 5 februarie, la ora 18.00, Teatrul Național ”Mihai Eminescu” va prezenta spectacolul „Pomul vieții” de Dumitru Matcovschi, în regia lui Alexandru Cozub. Spectacolul este povestea tristă a oamenilor calzi, emotivi, temperamentali, care sorb cu patimă din cupa suferințelor. Este un spectacol care denunță metehnele societății noastre.

În aceeași zi, la ora 18.30, la Teatrul ”Luceafărul” va avea loc spectacolul ”Testamentul” de Gheorghe Urschi. Piesa a fost montată la Teatrul „Luceafărul” pentru prima dată în anul 1992. Este o comedie cu un subiect „fierbinte” din realitatea imediată a acelor vremi care se joacă în toți acești ani cu sala plină.


Tot vineri, la ora 18.30, Teatrul Național ”Eugene Ionesco” readuce în scenă spectacolul ”Arta conviețuirii” de Yasmina Reza, în regia lui Petru Vuctărău. Conform organizatorilor, spectacolul este o comedie care va face publicul să iasă din rutina cotidiană și să revizuiască toate problemele ce țin de arta conviețuirii.

Pe 5 februarie, la ora 18.30 la Teatrul Național ”Satiricus I.L. Caragiale” va avea loc spectacolul ”Maestrul și Margarita” de Mihail Bulgakov.

Spectacolele vor avea loc cu respectarea măsurilor de rigoare pentru prevenirea contaminării cu COVID-19.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?