COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 826 262  INFECTAȚI  313 849(+1407)   TRATAȚI 294 229     DECESE 7172 (+34)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2946
Puterea stiri: 6860

Tănase: Stoianoglo este primul procuror general care a vorbit despre fărădelegile procurorilor

4 oct. 2020,, 15:31   Societate
4257 1

"Am primit primul procuror general care a vorbit despre fărădelegile procurorilor și care și-a asumat responsabilitatea de a revizui cazurile politice. Este un om cinstit și curajos”.

Declarația a fost făcută în cadrul unei emisiuni televizate de ex-ministrul Justiției, ex-judecătorul CC, Alexandru Tănase, informează eNews.

"Cînd concursul a fost cîștigat de domnul Stoianoglo, m-am bucurat. E un procuror bun. Este o persoană absolut cinstită, întotdeauna a reieșit din motive potrivite. Am primit primul procuror general care a vorbit despre fărădelegile procurorului și și-a asumat responsabilitatea de a revizui cazurile politice. El și-a cerut scuze de la profesorii turci".

Tănase consideră că avem mii de oameni care au căzut victime ale acestui sistem represiv, condamnați ilegal.

"Există multă muncă aici. Și Domnul Stoianoglo face totul bine. Trebuie să avem un mare curaj să contrazicem acest sistem", susține juristul.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽