Talentele ascunse ale medicilor: expoziție inedită la Spitalul Republican

4 sep. 20:30   Societate
2499 0

În mijlocul preocupărilor zilnice și a grijilor pentru sănătatea pacienților, angajații Spitalului Clinic Republican "Timofei Moșneaga" (SCR) au găsit o modalitate inedită de a-și manifesta pasiunile și talentele artistice.

Recent, în incinta instituției, s-a dat startul unui ciclu de expoziții intitulat "Colecționari de Colecție", care încurajează personalul medical să-și etaleze creativitatea și meșteșugurile în fața colegilor și pacienților, notează Noi.md.

Prima expoziție din acest ciclu este semnată de doctorul anesteziolog-reanimatolog Cristina Simon-Sturza, care activează în secția de Terapie Intensivă Chirurgie septică.

Expoziția Cristinei Simon-Sturza este o oportunitate pentru colegii săi de la spital și pentru pacienți să descopere o altă latură a acestei profesioniste dedicate. Prin intermediul lucrărilor create cu migală și pasiune, ea demonstrează că arta poate fi un mijloc de eliberare și de exprimare personală chiar și într-un mediu medical. Pasiunea aceasta Cristina a moștenit-o de la maică sa, care este profesoară.

Acest ciclu de expoziții încurajează și alți angajați ai SCR să-și împărtășească pasiunile.


6
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?