X 
Arşiţa stiri: 178
Jocurile Olimpice stiri: 135
Transnistria stiri: 1412

Tabăra de vară pentru copiii angajaților MAI și-a deschis ușile

17 iun. 20:30   Societate
3216 0

Astăzi, Centrul de recreere și reabilitare al Ministerului Afacerilor Interne (MAI) din orașul Vadul lui Vodă dă start primei runde a programului taberei de vară destinate copiilor angajaților din sistemul afacerilor interne, notează Noi.md.

Astfel, în această dimineață, aproximativ 100 de copii, cu vîrste cuprinse între 7 și 14 ani, alături de educatorii și personalul responsabil pentru buna desfășurare a programului taberei de vară, și-au luat rămas bun de la părinți și au pornit să petreacă 10 zile de vacanță la Centrul de recreare și reabilitare al MAI, unde vor participa la diverse activități culturale, artistice, sportive și educaționale.

Tabăra de vară are scopul de a fortifica sănătatea copiilor, de a avansa cunoștințele într-un mod dinamic și de a încuraja participarea activă la viața socială alături de semenii lor.

Comparativ cu anul trecut, cînd au fost organizate două runde de tabără, anul acesta MAI planifică să organizeze patru runde pentru un număr de aproximativ de 350 de copii.

0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав