TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Surpriză pentru mai mulți șoferi de la Botanica: S-au pomenit cu mașinile în șanț

Surpriză pentru mai mulți șoferi de la Botanica: S-au pomenit cu mașinile în șanț

Incident într-o curte din sectorul Botanica. Cel puțin două mașini au rămas blocate după ce șanțurile, formate după schimbarea unor țevi, s-au surpat.

Și o mașină a Poliției care a venit să dea o mînă de ajutor s-a împotmolit. Lucrările au fost executate de o firmă străină, iar beneficiarul final este compania Apă Canal. Deocamdată, cele două instituții se acuză reciproc pentru situația creată, potrivit tv8.md.


Unul dintre șoferi spune că a rămas șocat să-și găsească mașina cu roțile în șanț.

Vara trecută, aici a lucrat o firmă, care, la rîndul ei, a fost contractată de Apă Canal ca să schimbe țevile. După ce au lucrat în zonă, săpăturile au fost acoperite. Însă, nu au fost asfaltate, fiind lăsate așa. La fața locului, a venit astăzi și reprezentantul companiei străine.

„Este o avarie produsă din cauza unui furnizor de apă bănuiesc. Va trebui să refacem pe cheltuiala noastră, cu toate că nu e vina noastră”, a spus Narcis Coca, șef de șantier la compania străină.

Furnizorul de apă a precizat mai apoi că de vină se face firma contractată să execute lucrările. Calitatea acestora ar lăsa de dorit. Iar pretorul sectorului Botanica a fost de altă părere: șoferii nu trebuiau să-și lase mașinile acolo.

„Hai să începem cu aceea că oamenii nu și-au lăsat mașinile unde trebuie în primul rînd. În al doilea rînd, compania străină nu a compactat în modul cuvenit săpăturile”, a declarat pretorul sectorului Botanica, Boris Prepeliță.

Totuși, și alți șoferi care locuiesc în zonă ar putea să se confrunte cu probleme similare.

Ambele mașini, care au ajuns în gropi, sînt asigurate, ne-au spus șoferii. În cadrul lucrărilor efectuate de firma străină, au fost schimbate mai multe țevi de aprovizionare cu apă, pe cîteva adresa de pe bulevardul Traian. Acestea au fost încheiate toamna trecută.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load