Criza energetică stiri: 800
Preşedintele stiri: 3240
Puterea stiri: 7328
Obiectiv european stiri: 288

Sturza, despre candidatura Veronicăi Dragalin la funcția de șef al Procuraturii Anticorupție

19 mai. 09:48   Societate
2683

Fostul premier Ion Sturza are doar cuvinte de laduă pentru Veronica Dragalin, care a trecut miercuri etapa de preselecție în cadrul concursului la funcția de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție.

"Un procuror federal din SUA va lupta cu corupții in Republica Moldova! Veronica Dragalin a fost selectată pentru numirea la şefia procuraturii anti-corupţie din Moldova. Este Doctor of Law la University of Virginia School of Law şi Assistant US Attorney în biroul procuraturii federale din districtul central al Californiei. Nominalizată la Premiul Național Young Federal Attorney şi la Premiul Procuror de Prim Rang pentru femeile din justiţia federală.

Cunosc familia Dragalin de mai mulți ani. Au plecat la începutul anilor 90 in lume și au reușit o cariera excepțională științifică la nivel mondial. Dar cea mai mare realizare sunt cele doua fete. Una este procurorul Veronica Dragalin!", a scris Sturza pe rețelele de socializare.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав