COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 365 713(+548)   TRATAȚI 349 581      DECESE 9192(+30)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3020

Studenții revin cu prezență fizică la ore

25 noi. 12:05   Societate
1970 0

Studenții de la mai multe instituții de învățământ superior din țară vor reveni la orele cu prezența fizică, decizia a fost luată în baza hotărârii Comisiei Extraordinare de Sănătate publică a municipiului Chișinău.

Este vorba despre studenții de la Universitatea de Medicină și Farmaceutică, Universitatea de Stat din Moldova și Academia de Studii Economice din Moldova.

Astfel orele de curs, lecțiile practice, de laborator, seminare din data de 29 noiembrie 2021, revine cu prezența fizică a studenților în sălile de studii, cu respectarea strictă a normelor de protecție personală și a celor din jur.

Totodată, organizarea sesiunii de iarnă de examinare, se va desfăşura în format hibrid, online și cu prezența fizică, la propunerea profesorului, responsabil de curs, și prin coordonarea și acordul conducerii facultății.

Din 1 decembrie urmează ca teatrele, sălile de concerte să revină la activitate în regim obișnuit, cu păstrarea normelor de siguranță și cu prezentarea Certificatului Covid.Deciziile vin în contextul în care Chișinăul a trecut din cod roșu, în portocaliu de alertă de Covid-19, după ce numărul infectărilor a scăzut.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X