COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Străzile din Băcioi arată ca după război (FOTO)

Străzile din Băcioi arată ca după război (FOTO)

Deși încă acum 3 luni, primăria din Băcioi a alocat 300 de mii de lei pentru a repara două străzi, acestea așa și nu au mai fost asfaltate.

Oamenii îi cer socoteală primarului și îl acuză că banii ar fi fost folosiți în alte scopuri. Vitalie Salari se apară și spune că lucrările s-au stopat din cauza...birocrației.

Locuitorii de pe stradă Caragiale, din Bacioi, se plîng că ani la rînd se chinuie să ridice și să coboare acest drum neasfaltat. Spun că s-au bucurat, cînd au aflat că aleșii locali au votat în luna aprilie, pentru că să fie alocați bani pentru reparația a două străzi, inclusiv cea pe care locuiesc.


Și locuitorii de pe stradă Cosmanautilor au răsuflat ușurați, crezînd că vor avea un drum asfaltat. Mare le-a fost dezamăgirea, cînd au văzut că s-a așternut doar pietriș, după care lucrările au fost stopate. Consilierii locali confirmă că au alocat un milion de lei pentru reparații, iar 300 de mii erau destinați pentru cele două străzi. Cîțiva responsabili spun că primarul ar fi semnat și un contract cu o firma care trebuie să repare prima stradă, lucru care nu s-a mai întîmplat.

Mai mult, consilierii îl acuză pe primar că în ultimii ani banii alocați pentru drumuri ar fi ajuns în altă parte.

La polul opus, Vitalie Salari, care este primar la Bacioi timp de opt ani, spune că pe stradă Caragiale, lucrările au stat pe loc din cauza unor momente birocratice, iar pe Cosmanautilor s-ar fi defectat utilajul care imprestia pietriș.

Vitalie Salari mai spune că cei 300 de mii de lei nu ajung pentru asfaltarea străzilor, așa că va fi turnat doar pietriș.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load