Criza energetică stiri: 772
Preşedintele stiri: 3230
Puterea stiri: 7217
Obiectiv european stiri: 291

Stop Vot! Secțiile de votare din Bălți au fost închise

19 dec. 2021,, 21:13   Societate
1990

Comisia Electorală Centrală (CEC) informează că, la ora 21.00, s-a încheiat procesul de votare în toate secțiile deschise în mun. Bălți unde astăzi a fost organizat turul doi al alegerilor locale noi pentru funcția de primar.

În baza informațiilor deținute de CEC, prezența la urnele de vot în municipiul Bălți este de 10 209 de persoane sau 9,98%

Codul electoral prevede că, la al doilea tur de scrutin, se consideră ales candidatul care a obținut cel mai mare număr de voturi, indiferent de numărul alegătorilor care au participat la alegeri. În caz de paritate de voturi, se consideră ales candidatul care a obținut cel mai mare număr de voturi în primul tur de scrutin.

În cele ce urmează, birourile electorale ale secțiilor de votare vor începe numărarea voturilor și după întocmirea proceselor-verbale, CEC va prezenta rezultatele preliminare ale scrutinului de astăzi.

Menționăm că informația poartă un caracter preliminar, pînă cînd la Comisia Electorală Centrală vor fi prezentate documentele electorale în original.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав