X 
Puterea stiri: 7441
Criza energetică stiri: 1120

Stop cadru! Spînu întrebat dacă ”se clatină scaunul” său de ministru

2 aug. 15:53   Societate
2405 0

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării regionale, Andrei Spînu a fost luat prin surprindere cu o întrebare ”indiscretă”.

„Simțiți că se clatină scaunul dumneavoastră?”, l-a întrebat o jurnalistă în cadrul briefingului de presă de astăzi.

Ministrul a fost întrebat cum își evaluează activitatea și dacă nu simte că urmează a fi demis, așa cum s-a întîmpat cu fostul ministru al Agriculturii, Viorel Gherciu.

”Nu simt că se clatină nimic”, a răspuns Spînu.

Mai mult decît atît, acesta garantează că va face tot posibilul pentru ca cetățenii Republicii Moldova să depășească cu bine iarnă care vine.


„Nu uitați că sîntem pe 2 august și chiar am insistat foarte mult, aproximativ de o luna discutăm acest program, inclusiv hotărîrile de Guvern. Am ieșit acum în august, nu în decembrie și nu în ianuarie pentru a informa cetățenii așa cum stau lucrurile, aveți dreptate nu este o situație roz și tocmai acești pași pe care îi propunem acum sperăm să-i ajute pe toți, pe toți noi, pentru că suntem într-o situație complicată toți, să depășim această iarnă cu bine”, a mai spus Spînu.

Reamintim că astăzi, oficialul a venit cu trei scenarii pregătite de guvern pentru a depăși iarna grea care ne așteaptă. Totodată acesta a menționat că R.Moldova nu va rămîne fără gaze naturale, doar că s-ar putea să fim nevoiți să economisim.
Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав