Criza energetică stiri: 783
Preşedintele stiri: 3233
Puterea stiri: 7326
Obiectiv european stiri: 283

Stoianoglo, în timpul audierilor de la CSP: "M-am întîlnit cu Platon, cu avocații lui Plahotniuc și nu doar"

23 mai. 10:03   Societate
1951

Procurorul General suspendat, Alexandr Stoianoglo, a recunoscut că s-a întîlnit cu Veaceslav Platon, cu avocații lui Vlad Plahotniuc și nu doar și susține că este gata să se „întîlnească și cu diavolul doar ca să aducă banii înapoi în buget”.

Declarațiile au fost făcute astăzi în fața membrilor Consiliului Superior al Procurorilor, care examinează raportul Comisiei de evaluare a performanțelor PG suspendat, transmite Noi.md cu referire la unimedia.info.

Stoianoglo a făcut această declarație, după ce a fost întrebat motivul pentru care a cerut ajutorul lui Platon.

„L-am invitat și în biroul de serviciu pe Platon, dar pot să vă spun că am fost gata și sînt gata să mă întîlnesc cu orice diavol doar pentru un scop - de a restitui banii în buget. Am avut întrevederi cu avocații lui Șor, Filat, Plahotniuc tot cu acest scop” a spus Stoianoglo.

„În cadrul întrevederii cu Platon, care a avut loc în biroul meu se serviciu, loc public, legislația nu interzice ca Procurorul General să aibă întîlnire cu orice persoană, inclusiv care este sub învinuire. Platon a propus 7-8 variante de întoarcere a banilor, dar în majoritatea cazurilor au fost legate de activitatea băncilor”, a adăugat Stoianoglo.


În aceste momente, membrii CSP examinează raportul Comisiei de Evaluare a Performanțelor Procurorului General, Alexandr Stoianoglo.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав