COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Spitalul din Cărpineni, Hîncești, închis. Există suspiciuni că personalul medical s-a infectat

Spitalul din Cărpineni, Hîncești, închis. Există suspiciuni că personalul medical s-a infectat

Spitalul din satul Cărpineni, raionul Hîncești, a fost plasat în carantină din motiv că o pacientă din satul Bălceana nu a declarat ca a contactat cu o persoană infectată cu virusul Covid-19. Despre acest lucru a anunțat Primăria localității.

„Anunț de ultimă oră! Spitalul Cărpineni închis în carantină pentru o perioadă de 14 zile! 24 de angajați ai spitalului sînt cu statut de „contacți” în urma internării în spital a unei paciente originare din satul Bălceana, care nu a declarat ca a contactat cu o persoană infectată cu virusul Covid-19. Aducem mulțumiri personalului medical pentru dedicare zi de zi în slujba sănătății cetățenilor și îi așteptăm să revină sănătoși peste 14 zile în Spitalul Cărpineni!” a anunțat Primăria satului Cărpineni, scrie zdg.md.

Pînă acum, potrivit autorităților, în total au fost testate 1111 persoane. La această ora, numărul cazurilor de infecție cu Covid-19 în R. Moldova rămîne neschimbat – 125 de cazuri confirmate.


Pe parcursul zilei de miercuri, 25 martie, urmează să fie investigate alte 116 persoane cu suspecții de infecție cu noul coronavirus.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load