X 
Criza energetică stiri: 1641
Cutremure stiri: 272

Spînu îi răspunde lui Plîngău: ”Vreau să îl întreb, ce propune?”

5 oct. 07:36   Societate
2040 0

Vicepremierul Andrei Spînu a comentat denunțul făcut ieri de către liderul Platformei DA, Dinu Plîngău, pe CSE pentru „exces de putere” în prelungirea autorizației Uzinei de la Rîbnița.

„Care e soluția pe care o propune? sau el se gîndește că tariful la energia electrică trebuie să crească de 5-6 ori?”, l-a întrebat Spînu, la o emisiune de la Vocea Basarabiei.

„Am o întrebare pentru Dinu - Care e soluția pe care o propune, sincer, ce soluție are sau el se gîndește că tariful la energia electrică trebuie să crească de 5-6 ori. Vreau să îl întreb, ce propune?”, a declarat Spînu.

Acesta a mai adăugat că autorizația se prelungește pentru o lună din cauza incertitudinii referitor la gaz.

Totodată, vicepremierul spune că „vrea să audă de la politicienii care speculează pe criza energetică care sînt soluțiile lor”.


Președintele Platformei DA, Dinu Plîngău a calificat drept ilegală decizia prin care se acordă autorizație de mediu pentru Uzina Metalurgică de la Rîbnița. „Concurența neloială din regiunea transnistreană ruinează economia națională, statul de drept, duce la creșterea contrabandei, la finanțarea separatismului și toate astea grație corupției de pe ambele maluri ale Nistrului. În schimbul susținerii agenților economici care plătesc impozite într-o perioadă extrem de dificilă, unii șmecheri de la Chișinău lobează interesele oligarhilor din stînga Nistrului și a oamenilor care au procente de la Moscova și Chișinău”, acuză politicianul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав