COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 1 002 291   INFECTAȚI 396 768(+3255)   TRATAȚI 368 373     DECESE 10 470(+8)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7827
Criza energetică stiri: 505

SPIA a verificat vila de lux a unui șef din INSP

26 noi. 2021,, 11:30   Societate
1899 0

Ofițerii Serviciului Protecție Internă și Anticorupție al MAI au descins cu percheziții, în această dimineață, acasă la un șef din cadrul Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP), transmite Noi.md cu referire la deschide.md.

Acțiunile de urmărire penală au loc în cadrul unui dosar penal pentru îmbogățire ilicită.

Surse apropiate anchetei au comunicat că cel vizat ar fi șeful grupului de patrulare Botanica din cadrul INSP.

În curtea vilei de lux a acestuia, din capitală, oamenii legii au dat peste o mașină de model Range Rover, iar în casă au găsit o sumă de peste 5.000 de euro, dar și alte bunuri de valoare.

Amintim că, în această dimineață, ofițerii Serviciului Protecție Internă și Anticorupție al MAI, în comun cu procurorii anticorupție, au descins cu percheziții acasă și la Vitalie Iurcu, fost viceministru al Economiei, dar și fost director al „Moldtelecom”, într-un alt dosar pornit pentru îmbogățire ilicită.


Totodată, este de menționat că la ora actuală, în ambele dosare se petrec percheziții pe 20 de adrese în care sînt antrenați aproximativ 20 de ofițeri SPIA.

2

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X