TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Soțul deputatei PD Elena Bacalu și-a dat demisia

Soțul deputatei PD Elena Bacalu și-a dat demisia

Soțul deputatei democrate Elena Bacalu, Vasile Bacalu, care este cercetat într-un dosar de contrabandă de țigări, nu va mai fi șef al Postului vamal Cahul de la frontiera cu România.


Asta după ce acesta a scris cererea de demisie. Informația a fost confirmată pentru TV8.md de către Elena Bacalu. Totodată, deputata ne-a confirmat că, după ce ieri soțul ei a fost reținut pentru 72 de ore, azi, acesta a fost eliberat și va fi cercetat în stare de libertate.


Procurorii au cerut astăzi arestarea preventivă a lui Bacalu, dar magistraţii au respins solicitarea.


Deputata a spus că soțul ei va activa în continuare la Postul vamal, doar că în calitate de inspector. Aceasta a comentat și reținerea lui Vasile Bacalu.


„E vorba despre un dosar care nici nu există. Pe niște fapte, care de fapt nici nu știu dacă a avut loc. În acele zile soțul meu nici nu era la serviciu. A fost totul regizat. Nu există practic nici o probă pentru care să fie reținut soțul meu într-o formă atât de abuzivă. Scopul a fost să mă denigreze în primul rând pe mine”, a spus Elena Bacalu pentru TV8.md.


Cauza penală a fost pornită ca urmare a stabilirii de către Direcția Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) din România a existenței unui grup infracțional organizat, specializat pe introducerea și valorificarea pe teritoriul României în mod ilegal a unor cantități importante de produse de tutun.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load