COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Șoferul care ar fi provocat accidentul de pe traseul Cimişlia-Hînceşti, în arest la domiciliu

Șoferul care ar fi provocat accidentul de pe traseul Cimişlia-Hînceşti, în arest la domiciliu

Cei de la PiataAuto.md au monitorizat cursul anchetei în cazul accidentului tragic de pe traseul Cimișlia-Hîncești, produs vineri, 11 septembrie, în urma căruia au decedat două persoane și au aflat un detaliu curios: șoferul care ar fi provocat accidentul a fost lăsat ieri să plece acasă, fiind plasat în arest la domiciliu, informează aceeași sursă, cu referire la procurorul de caz din Procuratura Cimișlia.

Imediat după producerea accidentului, deoarece existau victime și scenariul accidentului arăta că șoferul BMW-ului s-ar face vinovat, acesta a fost plasat în arest preventiv pentru 72 de ore. Ieri, 14 septembrie, cele 72 de ore expirau și a avut loc o ședință de judecată, în care procurorii au cerut pelungirea arestului pînă la 30 de zile.

Sursa menționată transmite a aflat de la procurorul de caz, Iurie Oborocean, că instanţa nu a acceptat solicitarea acuzatorului de a se aproba arest de 30 de zile pentru şoferul BMW-ului şi a aprobat aproape în totalitate solicitarea avocatului apărării, dispunînd arest la domiciliu. Procurorul a menţionat că va contesta măsura dispusă de instanţa de judecată, solicitînd aplicarea arestului în izolator.


Conform informaţiilor existente în acest moment, şoferul BMW-ului ar fi încercat să depăşească două camioane într-o zonă nepermisă, cu vizibilitate redusă şi, fiind pe contrasens, s-a pomenit cu Lada în faţa sa. Atunci a încercat să intre între cele două camioane, dar a derapat şi s-a rotit la 180 grade, ajungînd din nou pe contrasens, unde a fost lovit din spate de Lada, care circula regulamentar. Şoferul din Lada a murit pe loc, iar ulterior, la spital a decedat fiica sa de 30 de ani, mamă a unui copil de 1 anişor, toţi fiind în Lada în momentul accidentului. Lada avea 4 ocupanţi la bord, iar BMW-ul — 5 ocupanţi.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load