Șoferii nedisciplinați, prinși cu drona de către polițiști

22 sep. 10:46   Societate
2015 0

Polițiștii din capitală au fost din nou cu ochii pe șoferii, care încalcă și circulă pe banda destinată transportului public.

Oamenii legii i-au prins pe cei care încalcă cu ajutorul dronei, pe care au ridicat-o în dimineața zilei de joi în zona străzii Ion Creangă. Șoferii, prinși cu musca pe căpciulă, au primit amenzi.

Unii încercau să caute tot felul de scuze, însă n-au fost cruțați de polițiști, iar cei, care și-au recunoscut fapta pe loc, au scăpat mai ieftin, notează Noi.md cu referire la tv8.

Oamenii legii au spus că drona, pe care o au în dotar,e îi ajută nu doar să prindă șoferii nedisciplinați, dar și să monitorizeze de la înălțime traficul rutier pentru a fluidiza circulația la sensurile giratorii aglomerate în orele de vîrf.

Potrivit poliției, pe benzile desinate transportului public, au dreptul să circule doar troleibuzele, autobuzele, microbuzele de rută, bicicletele și serviciile de urgență. Ceilalți șoferi riscă să fie sancționați cu 500 de lei și două puncte de penalizare.


Contactată de Noi.md, Diana Fetco, șefa Serviciului Comunicare și Protocol al Inspectoratului General de Poliție, a spus că acțiunea este una de rutină și că polițiștii întreprind des astfel de monitorizări cu drona.

5
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?