Situația de pe Aeroportul Internațional Chișinău

Situația de pe Aeroportul Internațional Chișinău

Cu întîrziere de peste 12 ore a zburat aseară, de pe Aeroportul Internațional Chișinău, avionul către București, care trebuia să decoleze încă la ora 05.40.

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, aeronava a putut zbura abia la ora 18.09. În aceeași direcție a plecat un avion la ora 16.50, față de ora 14.20, cînd era programat zborul, transmite IPN.

Avionul spre Kiev, programat la ora 07.10, a putut decola tocmai la ora 19.56. Conform tabelului online al Aeroportului, multe dintre cursele aeriene au fost efectuate cu cîteva ore întîrziere, tocmai spre seară cînd ninsoarea a scăzut din intensitate. De pe Aeroport au fost operate zboruri pînă aproape de ora 01.00. În această dimineață cursele aeriene sînt operate cu întîrzieri de pînă la o oră.

Administrația Aeroportului declară că lucrările intensive de curățare a pistei, căilor de rulaj și peronului permit aterizarea și decolarea aeronavelor în deplină siguranță. În condiții meteo nefavorabile, decizia de decolare sau aterizare rămîne la discreția echipajului de zbor, ținînd cont de regulamentele fiecărei companiei aeriene.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load