COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Sînt sau nu gata chișinăuienii să plătească dublu pentru călătoria cu microbuzul? (VIDEO)

Sînt sau nu gata chișinăuienii să plătească dublu pentru călătoria cu microbuzul? (VIDEO)

Administratorii microbuzelor din capitală continuă să ceară majorarea tarifului pentru călătorie. Mai mult, pe 24 februarie curent, aceștia au intrat în grevă, spre marea nemulțumire a oamenilor.

Am vrut să știm ce cred chișinăuienii despre atitudinea șoferilor de microbuze, dar și dacă sînt gata să achite 6 lei, în loc de 3, pentru o singură călătorie. Tocmai din acest motiv, echipa Noi.md a ales să iasă în stradă și să stea de vorbă cu cei care aleg să călătorească zilnic cu microbuzele.

Moldovenii spun într-un glas că nu sînt de acord cu cerințele administratorilor de microbuze, mai ales că mijloacele de transport pe care le conduc sînt într-o stare deplorabilă, mulți dintre ei circulînd în fiecare zi cu frica-n sîn.


„Dacă vor să mărească taxele, trebuie să ne dea bilete, să creeze condiții mai bune, să fie mai comod. În condițiile de azi, nu sînt de acord”, a spus o locuitoare a capitalei.

„Nu sînt de acord, pentru că salariile și pensiile sînt mici. Oamenii nu vor face față”, a comentat o altă intevievată.

Alți oameni, cu care am stat de vorbă, spun că și-ar dori ca microbuzele să dispară de pe străzile Chișinăului, iar în locul lor să apară tot mai multe autobuze și troleibuze.

După greva de luni, primarul capitalei, Ion Ceban, a precizat că dacă astfel de manifestații vor continua, va fi schimbat orarul de activitate al instituțiilor publice și vor fi contractate microbuze și autobuze private.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load