X 
Coronavirus stiri: 8217
Obiectiv european stiri: 320
Criza energetică stiri: 966

"Sînt mamă". Un nou proiect pe portalul Noi.md (VIDEO)

28 mai. 2021,, 11:34 (reactualizat 28 mai. 2021,, 19:00)   Societate
3300

Portalul Noi.md lansează un nou proiect, în cadrul căruia vor fi prezentate o serie de ediții ale emisiunii educaționale dedicate în primul rînd femeilor și nu numai.

Vom vorbi despre greutățile și farmecele muncii voluntare, fără odihnă, neplătite, sub prestigiosul nume "Sînt mamă...".

Autorul proiectului este cîntăreața, prezentatoarea de radio și televiziune și mamă a mai mulți copii, Nata Boboc.

După cum știți, a fi mamă nu este ușor, dar în același timp - foarte onorabil! Aceasta este marea misiune a femeilor, pentru realizarea căreia este nevoie de multe lucruri...

"Dar dacă nu vă este sortit să simțiți pulsul mult așteptat sub inimă? Oare veți putea deveni o mamă exemplară? Dar dacă nu vă veți putea educa corespunzător urmașii? Și cum să nu vă înecați în oboseală și să nu vă pierdeți ipostazele de femeie și soție, devenind mamă?!".


Și acesta este doar vîrful aisbergului de îndoieli chinuitoare ale fiecărei femei, răspunsurile la care pot fi găsite în seria informativă de ediții ale emisiunii "Sînt mamă...".

Reprezentanți din domeniul medicinii și educației, psihologi, astrologi, politicieni, artiști, precum și alte personalități cunoscute ale țării vă vor ajuta să înțelegeți dificultățile și farmecele acestei munci voluntare, fără odihnă, neplătite, cu prestigiosul nume "Sînt mamă…".

"Alăturați-vă! Vă aștept!", a îndemnat publicul Nata Boboc.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав