COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 604 909   INFECTAȚI 259 202(+154)   TRATAȚI 251 850     DECESE 6255(+2)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2827
Puterea stiri: 6435
Coronavirus stiri: 7307

”Sînt mama” cu normă întreagă - Georgeta Voinovan

20 iun. 10:00   Societate
4091 0

Proiectul "Sînt mamă" de pe portalul Noi.md a ajuns la a doua ediție.

De această dată tema abordată în cadrul emisiunii prezentate de interpreta, prezentatoarea de radio și televiziune și mamă cu mulți copii, Nata Boboc este oboseala mamelor.

Invitatul emisiuni este artista Georgeta Voinovan, mamă a șase copii care a știut să îmbine utilul cu plăcutul și nu doar a ștriu cum să își crească frumos copiii, dar să își construiască și o frumoasă carieră muzicală. În cadrul emisiunii participă și psihologul clinic, de copii și perinatal, absolventă a Institutului Canadian de Gestalt și Psihodramă, Natalia Șoșeva, precum și astrologul, profesorul și consultantul Centrului de Cercetări Astrologice ASTROUANIA, Alla Rudac.

În cadrul noului proiect al portalului Noi.md vor fi difuzate emisiuni educaționale dedicate în primul rînd femeilor - și nu numai.

Reprezentanți din domeniul medicinii și educației, psihologi, astrologi, politicieni, artiști, precum și alte personalități cunoscute din țară ne vor ajuta să înțelegem greutățile și farmecele acestei munci voluntare, fără odihnă, neplătite, cu prestigiosul nume "Sînt mamă…".

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Noul parlament și-a început activitatea. Ce așteptări aveți de la activitatea sa?
🔽🔽