Și-au întors banii plătiți pentru apartamente, după ce au fost amăgiți

Și-au întors banii plătiți pentru apartamente, după ce au fost amăgiți

Doi locuitori ai municipiului Chișinău și-au întors banii achitați pentru apartamentele aflate în construcție, după ce blocul locativ nu a fost dat în exploatare în termenii promiși de companie.


Aceștia și-au recuperat banii după intervenția Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței (APCSP).


Potrivit autorității, consumatorii, respectînd prevederile contractelor privind investițiile în construcțiile spațiilor locative, au achitat sumele prevăzute. Însă, agentul economic a încălcat termenul de dare în exploatare a blocului locativ. Acest fapt i-a nemulțumit pe cei doi cetățeni, care au decis să scrie o reclamație către prestatatorul de servicii. Agentul economic a ignorat, însă, plîngerea acestora.


Ulterior, persoanele s-au adresat către APCSP și, după intervenția instituției, agentul economic a fost sesizat cu privire la încălcarea prevederilor contractuale și a acceptat soluționarea pe cale amiabilă a cazurilor.


Potrivit Agenției, ambele persoane au primit înapoi cîte 24 de mii de euro, bani care au fost investiți anterior în construcția apartamentelor.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load