Criza energetică stiri: 772
Preşedintele stiri: 3230
Puterea stiri: 7217
Obiectiv european stiri: 290

Și-a umplut mașina cu țigări și a pornit la drum: Ce au depistat polițiștii

8 ian. 16:30   Societate
2335

Un tînăr de 29 de ani a fost prins la frontieră cu mașina plină cu țigări. Acesta voia să le transporte ilegal în România.

Planurile unui tînăr din Capitală au fost date peste cap de către polițiștii de frontieră. În noaptea de 7 spre 8 ianuarie, acesta a încercat să treacă frontiera Sculeni cu mașina plină cu țigări, transmite Noi.md cu referire la sputnik.md.

Automobilul acestuia a fost supus controlului suplimentar, după ce au apărut unele suspiciuni. A fost implicată și echipa canină a Sectorului Poliției de Frontieră Sculeni, în componență cu patrupedul Cash.

Astfel, s-a depistat că tînărul de 29 de ani din Chișinău, care deține și cetățenia României, a încercat să scoată din țară peste 87 de mii de țigarete. Acestea au fost găsite camuflate în puntea din spate a automobilului. Pe cazul dat continuă cercetările în comun cu echipa specializată a Serviciului Vamal.

Poliția de Frontieră a precizat că un caz similar a avut loc acum două săptămîni, la fel în punctul de trecere a frontierei Sculeni.


(ФОТО) BMW X6, «нашпигованный» контрабандными сигаретами, остановили на границе с Румынией

1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав