X 
Incendii stiri: 686
Cazul Șor stiri: 584
Preşedintele stiri: 3716

Și-a promis la 20 de ani că va ajunge pe Everest

28 mai. 21:00   Societate
1605 0

Vladislav Zotea, alpinistul moldovean care a reușit pe 19 mai să escaladeze Everestul, cu emoții, în cadrul unui interviu pentru Noi.md a povestit că pentru realizarea visului său el a muncit 10 ani.

Cînd a împlinit 20 de ani, alpinistul și-a stabilit o listă de scopuri, unul dintre care era ca la 30 de ani să ajungă pe vîrful Everest, iar acum dacă s-ar întoarce în timp acelui tînăr de 20 de ani i-ar spune să nu înceteze să viseze și să lupte pentru visele sale.

"Nu-ți fie teamă să îți stabilești obiective. Drumul este minunat. Eu mi-am stabilit obiectivul - Everest. Dacă mi-aș fi stabilit alte obiective, probabil că le-aș fi atins. Le doresc tinerilor, adolescenților să creadă în visele lor, să se îndrepte cu perseverență spre obiective și acestea se vor îndeplini cumva într-un mod magic. Dacă mi-aș fi stabilit un obiectiv mai mic, l-aș fi atins și poate că m-aș fi oprit. Dacă mi-aș fi stabilit un obiectiv de a merge în spațiu, probabil că aș fi mers. Cred că ceea ce visăm, spre ce tindem, la ce ne gîndim, ne influențează foarte mult. Dacă formulăm concret obiectivul și lucrăm asupra lui, îl vom atinge. Le doresc tuturor să-și stabilească obiective mari”, a povestit Vladislav.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre decizia de a confisca mașina șoferilor care conduc în stare de ebrietate?