COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 539 104   INFECTAȚI 258 581(+97)   TRATAȚI 251 347     DECESE 6242(+2)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2820
Puterea stiri: 6418
Coronavirus stiri: 7297

Și-a procurat mașină cu revizia tehnică și asigurarea auto cu indici de falsificare

6 mai. 17:30   Societate
1122 0

Un conducător auto de 18 ani este documentat pentru deținerea actelor oficiale cu semne vizibile de falsificare pentru mijlocul de transport. Audiat, acesta a comunicat că nu este în cunoștință de cauză întrucît și-a achiziționat mașina cu numere străine, acum o săptămînă, fără să o verifice.

Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale Nord au acționat în baza unei informații operative oprind în trafic un mijloc de transport cu plăcuțele de înmatriculare lituaniene. Acțiunea a avut loc în proximitatea orașului Otaci.
Solicitat să ofere actele necesare ale mașinii, șoferul le-a prezentat fără ezitare. În urma verificărilor polițiștii de frontieră au identificat semne necaracteristice asupra revizei tehnice și a asigurării auto internaționale.

Întrebat despre cele identificate, tînărul de 18 ani, originar din orașul Soroca, a declarat că nu cunoaște absolut nimic, menționînd că și-a procurat BMW-ul acum o săptămînă cu tot pachetul de documente, fără a avea posibilitatea de a verifica actele.

În repercursiune, documentele au fost transmise în adresa laboratorului tehnico-juridic pentru efectuarea expertizei în urma căreia se va stabili dacă tînărul va fi sau nu cercetat conform art. 361 a Codului Penal al Republicii Moldova.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


[No canvas support]
  • Votat 0
🔽🔽