Și-a pierdut permisul și și-a cumpărat unul fals: Un cetățean din Ucraina, cercetat de polițiștii de frontieră

19 sep. 2022,, 22:15   Societate
998 0

Un șofer din Ucraina a prezentat la controlul trecerii frontierei de stat un permis de conducere cu semne de falsificare, deși avea cu sine și permisul original. În punctul de trecere a frontierei Cahul a fost depistat străinul, pe sensul de ieșire din Moldova.

Potrivit informațiilor, la sfîrșitul săptămînii trecute, pentru formalitățile de control s-a apropiat cu mașina personală, cetățeanul ucrainean de 38 de ani, originar din Odessa. Printre documentele prezentate, polițistul de frontieră a descoperit că permisul de conducere ucrainean conține indici de falsificare. Fapt confirmat ca urmare a verificării cu tehnica specială, transmite Noi.md cu referire la unimedia.info.

În cadrul audierii, străinul a declarat că ceva timp în urmă și-ar fi pierdut permisul original și a apelat la intermediari, identificați pe internet, care i-au și perfectat documentul. Ulterior, actul pierdut i-a fost găsit, însă în continuare folosea pe cel nou fiind sigur de veridicitatea acestuia.

În fapt, permisul falsificat a fost ridicat și va fi transmis spre expertiză tehnico - științifică. Cetățeanul și-a continuat călătoria la volanul mașinii în baza permisului original.

Polițiștii de frontieră din Direcția regională SUD continuă cercetările pe caz.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?