Coronavirus stiri: 8217
Obiectiv european stiri: 320
Criza energetică stiri: 959

Și-a cumpărat mașină, dar a rămas fără ea

3 iul. 17:30   Societate
3471

Un conațional și-ar fi cumpărat peste hotare un autoturism, însă ajuns în punctul de trecere a frontierei Leușeni a aflat că vehiculul este căutat pe Interpol. Cazul a fost înregistrat în după-amiaza zilei de 02 iulie curent.

Pentru autorizarea intrării în țară, la pista de control s-a prezentat un tînăr de 30 de ani, originar din raionul Cimișlia. Acesta se deplasa la volanul unui automobil, înregistrat în Belgia. În timpul verificărilor actelor de călătorie și cele ale mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au constatat că vehiculul este dat în căutare ca fiind furat din Franța în anul 2021.

Întrebat despre cele depistate, șoferul a declarat că nu cunoaște absolut nimic, menționînd că și-a procurat vehiculul de la un cetățean belgian și ar avea toate actele în regulă, inclusiv mașina este înregistrată pe numele său. Achiziția a fost făcută la sfîrșitul lunii august 2021.

Ca urmare, autoturismul a fost indisponibilizat la Sectorul Poliției de Frontieră Leușeni. Cercetările vor continua pentru elucidarea circumstanțelor și luarea măsurilor legale ce se impun.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав