COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 826 262  INFECTAȚI  313 849(+1407)   TRATAȚI 294 229     DECESE 7172 (+34)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2946
Puterea stiri: 6861

Sfat pentru tinerii care se află în auto-izolare de la un vestit regizor

14 mai. 2020,, 11:00   Societate
2241 0

Tinerii aflați în auto-izolare trebuie să-și folosească mai des timpul liber pentru a citi cărți.

Un astfel de sfat a dat tinerilor un vestit regizor rus, scenarist, producător, persoană publică și politică, președintele Academiei de film "Nika", Andrei Koncealovski, transmite Noi.md.

El a scris pe pagina sa de socializare că noi toți am ajuns în auto-izolare nu din propria inițiativă, ci din necesitate.

"Aceste circumstanțe ne-au fost impuse pentru a ne păstra sănătatea. Și din moment ce am ajuns în astfel de circumstanțe, trebuie să găsim partea pozitivă", a spus bine cunoscutul regizor.

El a recunoscut că tinerilor le-ar putea fi greu să respecte astfel de restricții.


"Dar auto-izolarea poate fi bună pentru persoanele care doresc să se gîndească, să se concentreze și să rămînă în liniște. Liniștea este un lucru foarte important. Liniștea în sine.

Vreau să dau un sfat tinerilor. Acum a apărut momentul în care puteți citi ceva. Pun intenționat accent pe acest lucru - a citi. A lua în mînă o carte. Mi-aș dori ca voi să încercați să deschideți o carte și să spuneți: "Voi citi trei minute". Trei! Dar dacă după aceea veți doriți să citiți și al patrulea minut? Sau al cincilea? Pur și simplu luați o carte pentru o perioadă foarte scurtă de timp. Ce sînt trei minute? Nimic. Încercați. Sfatul meu este acesta", a subliniat Andrei Koncealovski.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽