X 
Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1676

Serviciul vamal va coopera cu Statele Unite ale Americii

25 ian. 12:15   Societate
1668 0

Conducerea Serviciului Vamal a desfășurat o ședință de lucru cu reprezentanții Departamentului pentru Securitate Internă al SUA și Programului de Control al Exporturilor și Securitatea Frontalieră (EXBS) al Departamentului de Stat al SUA.

Ședința a fost desfășurată în contextul Trainingului privind combaterea traficului ilicit de arme de calibru mic, armament ușor și materiale conexe, organizat la Chișinău, în perioada 24-27 ianuarie 2023, cu sprijinul Programului EXBS al Departamentului de Stat al SUA, Departamentului pentru Securitate Internă al SUA și Centrului de Coordonare a Exporturilor.

Dezvoltarea cooperării bilaterale în domeniul antifraudă și consolidarea eforturilor pentru securizarea frontierelor a fost un alt subiect discutat de către participanții la ședință. Astfel, Părțile au stabilit direcții clare și au schițat următorii pași în consolidarea interacțiunii pe aspecte de aplicare a legii, dar și acțiuni menite să contribuie la schimbul de experiență privind cele mai bune practici ale activității antifraudă.

Conducerea Serviciului Vamal, și-a exprimat toată deschiderea pentru continuarea cooperării fructuoase cu partenerii din SUA pe domeniile de interes comun.

0
0
0
0
9

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий