TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Serviciul Vamal: traficul ilegal de țigări s-a redus semnificativ

Serviciul Vamal: traficul ilegal de țigări s-a redus semnificativ

Potrivit celui mai recent studiu al companiei de cercetare Novel Research, în primele 5 luni ale anului 2019, ponderea produselor din tutun provenite din Republica Moldova în comerțul ilegal din Romînia s-a redus semnificativ, ajungînd la 14%, comparativ cu 20% înregistrate în aceeași perioadă din 2018.


Despre acesta a anunțat directorul interimar al Serviciului Vamal, Iurie Ceban în timpul întrevederii cu Dorin Pavaloi, Directorul Reprezentanței Japan Tobacco International (JTI) în Moldova, în cadrul căreia au fost punctate ultimele progrese în domeniul combaterii contrabandei cu țigarete.


Astfel, potrivit Serviciului Vamal statisticile relevă o diminuare semnificativă a numărului de țigarete de contrabandă provenite din Republica Moldova.


Directorul interimar al Vămii le-a mulțumit reprezentanților JTI pentru sprijinul consecvent acordat instituției pe parcursul întregii perioade de colaborare, menționînd despre importanța dezvoltării în permanență a parteneriatelor durabile cu mediul privat.


La rîndul său, Dorin Pavaloi a precizat că JTI rămîne un partener fidel al Serviciului Vamal în activitatea antifraudă, susținînd eforturile autorității de creare a unor condiții favorabile pentru mediul de afaceri.Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load