Criza energetică stiri: 1772
Cutremure stiri: 386
Eurovision stiri: 424

Serviciul Vamal al Republicii Moldova a donat cărți în cadrul campaniei „Biblioteca de sub brad”

27 dec. 2022,, 23:00   Societate
2039 0

Întreaga echipă a funcționarilor vamali s-a alăturat campaniei „Biblioteca de sub brad”, prin donarea mai multor cărți tematice: enciclopedia transporturilor, istoria celor mai buni fotbaliști ai lumii, o serie de cărți de povești clasice și de Crăciun, toate volumele cărților de citire și gîndire semnate de Spiridon Vangheli, inclusiv „Tatăl lui Guguță” și „Isprăvile lui Guguță”.

Angajații Serviciului Vamal s-au arătat convinși că aceste cărți trebuie să fie pe rafturile bibliotecilor și mereu la îndemîna copiilor, fiind indispensabile în dezvoltarea armonioasă a generației care vine.

„Generația tech de astăzi are nevoie de lectură bună, care să-i atragă, să-i impresioneze și să vrea să revină mereu deasupra cărților. Ei trebuie să învețe să gîndească în afara tiparelor impuse de rețelele de socializare și să devină cea mai bună versiune a propriei lor personalități”, a subliniat directorul adjunct al Serviciului Vamal, Nicolae Vutcariov.

Toți cei ce doresc să doneze cărți în cadrul campaniei „Biblioteca de sub brad”, sînt așteptați în incinta Guvernului Republicii Moldova (intrarea din strada G. Bănulescu Bodoni), în perioada 20 - 30 decembrie 2022.

Fiecare poate deveni un Moș Crăciun, deoarece toate cărțile care vor fi dăruite în cadrul campaniei vor ajunge în biblioteca unei școli, dar și la un spital pentru copii.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий