TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Serviciul Protecție și Pază de Stat are un nou șef

Șeful statului a semnat astăzi decretul privind numirea colonelului Iaroslav Martin în funcția de conducător al Serviciului de Protecție și Pază de Stat, notează Noi.md.

Martin a fost prezentat efectivului SPPS în cadrul unei ceremonii oficiale. Iaroslav Martin are o experiență de peste 20 de ani în organele de forță, inclusiv în SPPS, și a ajuns la gradul de colonel.

„Sînt ferm convins că noul conducător, fiind un profesionist, va face față în funcția lui responsabilă. Totodată, le-am mulțumit ofițerilor SPPS pentru profesionalismul, curajul și devotamentul de care dau dovadă în asigurarea la cel mai înalt nivel a protecției demnitarilor din țară și a celor străini”, a declarat Igor Dodon.

Șeful statului și-a exprimat convingerea că Serviciul de Protecție și Pază de Stat va deveni o instituție modernă, profesionistă, iar la baza activității va sta respectarea cu strictețe a legislației.

El a menționat că Președinția va acorda tot sprijinul necesar pentru realizarea sarcinilor și asigurarea unui înalt nivel al măsurilor de protecție și pază.


Amintim că Serviciul de Protecție și Pază de Stat a revenit în subordinea Președintelui Republicii Moldova, prin decizia recentă a Parlamentului.

Pînă în prezent, SPPS era condus de Anatolie Golea, numit în funcție de Guvernul Filip.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load