COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 929 781   INFECTAȚI 361 828(+712)   TRATAȚI 345 226      DECESE 9022(+37)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3012

Serviciul de Informații și Securitate va avea o subdiviziune nouă

6 sep. 17:02   Societate
1440 0

Serviciul de Informații și Securitate al RM are o nouă subdiviziune cu atribuții în domeniul verificării de integritate. Un ordin în acest sens a fost semnat de șeful SIS, Alexandru Esaulenco.

Astfel, prin Ordinul Directorului Serviciului de Informații și Securitate, astăzi, 6 septembrie, a fost creată o subdiviziune cu atribuții în domeniul verificării de integritate ce este parte integrantă a subunității SIS responsabile de apărarea ordinii constituționale, care este condusă de fostul procuror Eugen Rurac.

„Reconfigurarea forțelor și mijloacelor instituției are ca scop eficientizarea realizării obiectivelor Serviciului prin valorificarea și generalizarea bunelor practici internaționale în domeniu.

Serviciul de Informații și Securitate al Republici Moldova va asigura continuu ajustarea mecanismelor de intervenție în vederea consolidării capabilităților de depistare, prevenire și contracarare a riscurilor la adresa acesteia racordate la standardele europene și internaționale”, anunță reprezentanții SIS.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X