Puterea stiri: 7442
Criza energetică stiri: 1121

Servicii de înaltă performanță mai aproape de casa ta

19 aug. 10:28   Societate
1150 0

Persoanele asigurate din raionul Cimișlia vor beneficia de servicii de înaltă performanță oferite mai aproape de casă. Este vorba despre investigații de ecografie, sonodoplerografie, endoscopie diagnostică, curativă și operatorie, precum și servicii de anestezie.

Acest lucru a devenit posibil în urma unei decizii luate joi, 18 august, de Compania Națională de Asigurări în Medicină de a semna un acord adițional în valoare de 100 de mii de lei cu Spitalul raional Cimișlia, care va oferi în premieră servicii medicale de înaltă performanță.

„Persoanele asigurate din raionul Cimișlia care au nevoie de aceste servicii nu vor mai trebui să se deplaseze la Chișinău sau în alte raioane pentru a efectua investigațiile. Scopul încheierii acordului adițional constă în extinderea accesului populației la asistența medicală necesară, reducerea timpului de așteptare și creșterea calității actului medical”, a specificat Ion Dodon, directorul general al CNAM.

Pentru efectuarea serviciilor de înaltă performanță sus-menționate, SR Cimișlia deține un ecograf multidisciplinar performant și un sistem de videoendoscopie.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав