X 

Seminare de instruire în cadrul proiectului „Sport + Școală +Poliție”

29 iul. 21:40   Societate
2245 0

În perioada 24 - 28 iulie, la Centrul de Pregătire a Selecționatelor de Fotbal Vatra din Vadul lui Vodă a avut loc un seminar special dedicat liderilor și antrenorilor implicați în proiectul „Școli Deschise ale Fotbalului Distractiv + Sport + Școala + Poliție”, ediția 2023.

Participanții, reprezentanți ai școlilor de fotbal din țară au susținut lecții teoretice și practice, în cadrul cărora au fost familiarizați cu prioritățile și activitățile desfășurate în cadrul programului special „Sport + Școală +Poliție”, transmite Noi.md.

De asemenea, la Centrul de Pregătire a Selecționatelor Moldovei s-a desfășurat o Școală Deschisă de Fotbal Distractiv + SSP pentru 96 de copii, inclusiv copiilor cu cerințe educaționale speciale, cu vîrste cuprinse între 6 și 11 ani.

În acest context, în luna septembrie 2023, vor fi organizate Școli deschise de fotbal distractiv pentru aproximativ 2 400 de fete și băieți cu vîrste cuprinse între 6 și 10 ani, inclusiv copii din familii social-vulnerabile și copii cu cerințe educaționale speciale.


1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?