AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Transnistria stiri: 892
Criza energetică stiri: 723
Preşedintele stiri: 3202

Șeful SPIA spune cum vor fi pedepsiți ofițerii MAI care s-au dat în spectacol la Ciocana

8 dec. 2021,, 13:33   Societate
3061 1

Șeful Serviciului Protecție Internă și Anticorupție, Vladimir Viscun, susține că instituția s-a sesizat în legătură cu incidentul după ce un ofițer SPIA și un jurist MAI s-au îmbătat și s-au dat în spectacol la un local din sectorul Ciocana al capitalei.

Solicitat telefonic, Vladimir Viscun, a declarat că în acest caz a fost pornită o anchetă de serviciu, iar Alexandru Dutca, șeful Serviciului Evidențe Operative și Supraveghere Specială al Direcției Protecția Informațiilor a SPIA, dar și Viorel Cibotari, jurist din cadrul clubului Dinamo, riscă să se aleagă cu o pedeapsă dură, transmite deschide.md.

„Ne-am sesizat în legătură cu acest caz și am dispus imediat să fie efectuată o anchetă de serviciu pentru a se stabili toate circumstanțele.

Ulterior, în baza rezultatelor, angajații vizați riscă să fie sancționați dur. Pe această cale, țin să menționez că, atît timp cît mă voi afla în funcția de șef SPIA, nu voi tolera asemenea atitudini iresponsabile din partea tuturor angajaților MAI, dar mai ales din partea celor care fac parte din instituția pe care o reprezint.

Vom taxa dur derapajele profesionale, dar și comportamentele antisociale care nu fac față unui purtător de uniformă, dar nici instituției pe care o reprezintă”, a menționat Viscun.


Amintim că un șef din cadrul Serviciului Protecție Internă și Anticorupție al MAI, dar și un jurist din cadrul MAI s-au dat în spectacol, după ce s-au îmbătat și au dat buzna într-un local încuiat, ulterior luîndu-se la ceartă cu agenții de pază, dar și cu polițiștii de la IP Ciocana.

Incidentul a avut loc în noaptea de 26-27 noiembrie curent, într-un local din sectorul Ciocana al capitalei.

3

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Scumpirea carburanților vă poate motiva să renunțați la mașină?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав