Criza energetică stiri: 789
Preşedintele stiri: 3235
Puterea stiri: 7327
Obiectiv european stiri: 286

Șeful întreprinderii "Spații Verzi" reacționează după ce a fost suspendat din funcție

16 mai. 14:30   Societate
11227

Șeful Î. M. „Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi”, Serghei Carp, a declarat pentru Replica Media că va respecta decizia primarului Ion Ceban, care a dispus suspendarea din funcție a acestuia pe durata anchetei de serviciu cu privire la cazul tragic din Parcul „Alunelul”.

„Pe acest caz este inițiată anchta de serviciu, se investighează cazul. Deocamdată, nu pot să vă spun nimic. Decizia primarului eu trebuie să o respect”, a declarat Serghei Carp pentru Replica Media.

Primarul general al capitalei, Ion Ceban, a solicitat suspendarea din funcție a directorului Î. M. „Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi”, Serghei Carp. Decizia a fost luată în contextul cazului tragic din Parcul „Alunelul” care a avut loc sîmbătă, 14 mai, cînd o creangă s-a rupt și a căzut peste un copil care în urma leziunilor primite a decedat.

Amintim că Procuratura municipiului Chişinău, Oficiul Buiucani, informează astăzi, 16 mai, că urmare a autosesizării organului de urmărire penală, la 14 mai, a fost pornită urmărirea penală pe faptul neîndeplinirii sau îndeplinirii necorespunzătoare de către persoane publice a obligaţiilor de serviciu ca rezultat al unei atitudini neglijente sau neconştiincioase faţă de ele, care a cauzat decesul unui copil de un an.

La 14 mai, o fetiţă în vîrstă de un an, a fost lovită de o secțiune de arbore, rupt de pe trunchiul acestuia, în timp ce copilul se afla împreună cu rudele în parcul „Alunelul”, situat pe str. Calea Ieșilor din municipiul Chișinău.

1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав