X 
Puterea stiri: 7333
Criza energetică stiri: 1098

Șeful Direcției situații excepționale Cahul a IGSU a trecut în rezervă

15 aug. 22:30   Societate
2183 0

Șeful Direcției situații excepționale municipiul Cahul a IGSU, colonel al serviciului intern Ion Caraja a trecut în rezervă după ce și-a dedicat viața serviciului de salvatori și pompieri. Ofițerul a fost felicitat de colegi și camarazii de breaslă, pentru cei 25 de ani activați în cadrul organelor interne, informează Noi.md.

Pe parcursul activității sale, colonelul a demonstrat ambiție, curaj, devotament și sacrificiu, bucurându-se de respectul și aprecierea colegilor. Pentru activitatea ireproșabilă și meritele înalte, ofițerul pe parcursul activității sale a fost decorat cu mai multe mențiuni dintre care Crucea pentru merit clasa II și clasa I, Titlu de onoare al MAI, dar și Medalia comemorativă „30 de ani ai Ministerului Afacerilor Interne”.

Conform unei tradiții practicate de salvatori, colonelul a fost scăldat în jeturi de apă refulate de la furtunurile de intervenției a pompierilor, iar colegii și superiorii i-au mulțumit pentru eforturile depuse pe parcursul acestor ani de activitate.

Fostul șef de Direcției a rămas profund surprins de gestul subalternilor și a promis că mereu va fi deschis să ofere experiența obținută colegilor mai tineri care au rămas să servească țării.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав