Criza energetică stiri: 783
Preşedintele stiri: 3233
Puterea stiri: 7326
Obiectiv european stiri: 283

Șeful CNA, rezervat în declarații privind lupta împotriva corupției

23 iun. 09:30   Societate
1108

Deși e șef la Centrul Național Anticorupție (CNA) deja de cinci luni, Iulian Rusu nu a prea ieșit în fața publicului cu declarații puternice în legătură cu lupta împotriva corupției.

Întrebat în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” care este situația din cadrul instituției și de ce este doar tăcere, ministrul Sergiu Litvinenco a răspuns că, deocamdată, noul șef al Procuraturii Anticorupție nu a intrat în funcție, iar aceste două instituții sînt strîns legate între ele, transmite Noi.md cu referire la Știri.md.

„CNA este o instituție care susține activitățile PA, deci pînă la urmă cel care conduce toată parada este șeful anticorupție.

Atunci cînd se fac anumite operațiuni, ele se fac în comun și în prim-plan iese procurorul anticorupție care conduce operațiunea.

Trebuie să revedem tot cadrul în planul de luptă cu tot sistemul de corupție. Acum așteptăm un raport ca să vedem care sînt cele mai bune opțiuni și în funcție de acestea se va lua decizia privind schimbările din cadrul instituțional”, a declarat ministrul.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав