X 
Arşiţa stiri: 189
Jocurile Olimpice stiri: 150
Transnistria stiri: 1458

Șeful Administrației de Stat a Drumurilor, acuzat de corupție

10 iun. 12:30   Societate
4271 0

Șeful Administrației de Stat a Drumurilor, Sergiu Bejan, este învinuit de corupție în dosarul privind construcția drumului Leova-Bumbăta.

Informația a fost confirmată de șefa Procuraturii Anticorupție (PA), Veronica Dragalin, în cadrul emisiunii Punctul pe Azi de la TVR Moldova.

"I-a fost adus la cunoştinţă ordonaţa de punere sub învinuire. Dar nu vă pot spune cîte alte persoane în total sînt vizate. Cînd au fost efectuate perchiziţiile, s-au desfăşurat în mai multe locuri, nu e vorba doar de o singură persoană", a precizat Dragalin.

Potrivit șefei de la Anticorupţie, dosarul penal în care şeful Administraţiei de Stat a Drumurilor este pus sub învinuire e în faza de acumulare a probelor.

La rîndul său, într-un răspuns pentru TVR Moldova, şeful ASD, Sergiu Bejan, a respins acuzaţiile. Acesta a mai declarat că la mijloc, de fapt, ar sta interesele ascunse ale unor persoane, dar a refuzat să ofere alte detalii.

Amintim că lucrările de construcție a drumului de acces la punctul de control Leova-Bumbăta au început în toamna anului 2022. Costul total al proiectului a fost estimat inițial la 250 de milioane de lei, apoi cheltuielile au crescut cu aproape 30 de milioane de lei. În decembrie, Procuratura Anticorupție a deschis un dosar penal pentru abuz de serviciu.

11
4
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав