Jocurile Olimpice stiri: 120
Transnistria stiri: 1410

Șefa Procuraturii Anticorupție, despre noul sediu pentru instituție: "Am citit și eu în presă"

8 iun. 07:44   Societate
4594 1

Șefa Procuraturii Anticorupție (PA), Veronica Dragalin, a comentat în cadrul unei emisiuni televizate informația privind identificarea unui nou sediu pentru instituția, pe care o conduce, notează Noi.md.

"Nu am fost informată nici formal, nici informal. Am citit și eu în presă aceste lucruri. Eu nu știu, dacă aceasta este corect sau nu.

Clar lucru că la noi în clădire toți vorbesc că uite am auzit asta sau asta. Dar eu personal, formal sau informal, nu am fost informată despre vreo decizie.

Din punct de vedere, dacă asta [n.r. - clădirea fostului sediu al Procuraturii Generale] este o clădire potrivită sau nu eu cred că da, are toate condițiile, care ar trebui să existe pentru PA. Dar vreo confirmare oficială eu nu am", a spus Veronica Dragalin în cadrul emisiunii Punctul pe azi.

Amintim că recent președintele Parlamentului, Igor Grosu, a menționat la un post TV că autoritățile au identificat sediul pentru PA.


„Autoritățile au găsit un loc pentru sediul PA, în centrul orașului, nu știu dacă acest anunț a fost făcut public, dar din câte știu eu, este o instituție pe care o vor ruga frumos să plece. Colegii de la Procuratura Anticorupție știu despre asta. Lasă autoritățile să iasă și să de-a anunțul public”, a menționat Grosu.

1
1
0
2
16

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?