Criza energetică stiri: 789
Preşedintele stiri: 3235
Puterea stiri: 7327
Obiectiv european stiri: 287

Sediul Centru al Judecătoriei Chișinău, în ruine (FOTO)

26 noi. 2020,, 11:56   Societate
3431

Dărîmături stau grămadă în sediul Centru al Judecătoriei Chișinău, amplasată pe bulevardul Ștefan ce Mare și Sfînt, nr. 162. O fotografie reprezentantivă a fost plasată pe pagina oficială a instanței în cauză în prima jumătate a zilei de joi, 26 noiembrie.

În mesajul de pe pagina de Facebook, scrie că administratorul clădirii nu a coordonat lucrările de reparație cu conducerea instanței, scrie realitatea.md.

„Se reține că aceste reparații sînt efectuate de către administratorul clădirii fără o coordonare prealabilă și fără să prevină judecătorii despre o eventuală restricționare a accesului în clădirea în care este a loc procesul de înfăptuire a justiției”, scrie în mesaj.

În același timp, sînt aduse scuzele justițiabililor: „Colectivul sediului Centru al Judecătoriei Chișinău își aduce scuzele de rigoare justițiabililor pentru incomoditățile admise în timpul organizării procesului de efectuare a justiției”.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав